Sometimes you meet somebody…

In mijn werk als personal trainer leer ik veel nieuwe mensen kennen, allemaal met hun eigen verhaal en doelen. Ik voel me dan ook gezegend dat ik deze mooie mensen mag trainen en coachen, dat ik ze mag motiveren en inspireren.

En soms ontmoet ik dan ook iemand, die meer gaat betekenen en meer is dan alleen een klant…

Renata, jouw vrolijkheid, jouw lach en vooral jouw doorzettingsvermogen maken het leuk om met je te trainen, maar ook buiten de trainingen om is het fijn om in jouw gezelschap te zijn. Ik ben blij met onze vriendschap en hoop dat ze voor een leven lang zal zijn.

Ik wens je in deze moeilijke periode van overlijden van je vader Oscar veel sterkte toe.

Liefs, je trainer… en vriendin Sina

Reacties (5):

 1. Angelien

  15 januari 2017 at 08:40

  Gecondoleerd Renata!!!!
  Heel veel Sterkte !

  Beantwoorden
 2. Guy van Grinsven

  15 januari 2017 at 09:44

  Sina, de spijker op de kop; Vriendschap krijg je niet en is ook niet te koop. Vriendschap moet je beiden verdienen door te investereren in emotie.
  X

  Beantwoorden
 3. Renata Chiaradia

  15 januari 2017 at 10:56

  Genieten van elkaars gezelschap zonder dat je altijd wat moet zeggen om te weten wat wordt bedoeld!

  Beantwoorden
 4. Louis Verscheure

  15 januari 2017 at 21:35

  Dag Renata,
  Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Ik weet dat jij de laatste jaren het zakelijk en privé niet altijd met hem eens was en heel bewust je eigen weg koos. Maar die gezonde eigenwijsheid toonde je al 30 jaar geleden op de universiteit in Amerika toen ik je daar voor het eerst ontmoet heb. Ik weet zeker dat hij stilletjes heel trots op je was met hetgeen je met je bedrijf deed en doet. Houd hem in gedachte zoals hij was in zijn beste tijden en laat hem jou leiden vanuit ver, zoals hij dat vroeger van dichtbij deed.

  Bas

  Beantwoorden
 5. pluis jacques

  18 januari 2017 at 17:48

  ik wil je graag bezoeken , positief denken in alle rust, laat maar horen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Phidippides

Phidippides was een Griekse koerier naar wiens lange afstandsloop na de Slag bij Marathon het sportevenement de marathon is genoemd. Phidippides is ook de titel van de door Guy van Grinsven gemaakte documentaire die in 26 minuten op zeer bijzondere wijze de weg in beeld brengt die ik met hulp en steun van Sina heb kunnen afleggen om mijn doel – de finish in de NYC marathon – te bereiken.

NY marathon is emotie

5 uur, 13 minuten en 50 seconden hebben we er over gedaan. Wat was ‘t mooi én emotioneel. Ik heb gezien dat lopers tijdens de race aan andere lopers die ze helemaal niet kenden vroegen hoe het ging. Politie aan de kant van de straat ging helemaal uit hun dak. Ik zag smiles en tranen en had die zelf ook. Hier het verslag van de NYC marathon. En nog meer foto’s.