RACE DAY!

Als jullie dit bericht lezen slapen wij nog, maar niet lang meer! Het tijdverschil met Europa is 5 uur. Om 5:45u New York tijd (10:45 Nederlandse tijd) vertrekken wij al met de bus naar het startgebied bij de Verrazano Bridge. We starten om 10:40u. Lees hier meer over hoe je ons kunt volgen en op welke TV-zenders de New York Marathon te zien zal zijn.

Volg ons tijdens de TCS New York Marathon live

Om Sina en Renata te volgen ga je naar de app store en download je TCS New York City Marathon. Vervolgens kun je onze bib-nummers invullen. Sina heeft nummer 52200 en Renata 52203. De app geeft ook nog tal van andere leuke informatie. Je kunt ons ook via het reguliere web volgen: Renata en Sina.

Veel plezier enne… moedig ons af en toe een beetje aan, wil je! Vanaf 25 km gaat het steeds zwaarder worden en we kunnen elk figuurlijk zetje in de rug best gebruiken!

Live uitzendingen op TV

De uitzending start naar verwachting rond 14:20u en zal te zien zijn op BBC en Eurosport. Kijk zelf anders nog even op Google of in de TV gids. Verwacht overigens niet om ons op TV te zien. Op het moment dat wij om 10:40 New York tijd starten zullen de elite renners nog maar zo’n 10km van de finish verwijderd zijn.
Zij verdienen alle live coverage en tegelijkertijd krijg je zelf een gevoel van de inspanning en de dramatiek van een marathon. Ongetwijfeld zullen er ook mooie sfeerbeelden getoond worden van alle 5 Burroughs (Staten Island, Brooklyn, Queens, Bronx en Manhattan). Veel kijkplezier. Sina en Renata gaan ook genieten van deze heel speciale dag! Wat de uitslag ook worden zal… dit is een ‘once in a lifetime experience’.

Reacties (9):

 1. Roos Willems

  5 november 2017 at 08:19

  Go for it! Het thuisfront Roos,Salem,Asja,Klukkluk en Ercolino! 🙂 🙂 🙂

  Beantwoorden
 2. Karin de Bie

  5 november 2017 at 08:25

  Go go go. Nu al super trots!

  Beantwoorden
 3. Elly

  5 november 2017 at 08:52

  Ja jullie kunnen dit ???

  Beantwoorden
 4. Raphuel

  5 november 2017 at 08:52

  Dipsi, Poco en ik zullen aan de TCS App gekluisterd zitten! Have fun!

  Beantwoorden
 5. Evelien

  5 november 2017 at 10:38

  Go! go! Ik heb cheer cards gemaakt.

  Beantwoorden
 6. Miep

  5 november 2017 at 10:40

  Prachtig..ik hoop dat het jullie samen lukt..

  Veel plezier en veel succes..ik denk aan jullie..??

  Beantwoorden
 7. Elly

  5 november 2017 at 14:24

  Hup Holland hup laat de leeuw niet in zijn hemdje staan ☘️☘️☘️?

  Beantwoorden
 8. Sander Verhulst

  6 november 2017 at 12:00

  Hele knappe prestatie Renata, wat zul je trots zijn.
  Ben benieuwd naar je blog over ‘the day after’… Nu eerst genieten!

  Beantwoorden
 9. Jacques pluis

  6 november 2017 at 20:34

  Renata, ongeacht de tijd . die ik wil vernemen. knap tot horens. Jacques

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Phidippides

Phidippides was een Griekse koerier naar wiens lange afstandsloop na de Slag bij Marathon het sportevenement de marathon is genoemd. Phidippides is ook de titel van de door Guy van Grinsven gemaakte documentaire die in 26 minuten op zeer bijzondere wijze de weg in beeld brengt die ik met hulp en steun van Sina heb kunnen afleggen om mijn doel – de finish in de NYC marathon – te bereiken.

NY marathon is emotie

5 uur, 13 minuten en 50 seconden hebben we er over gedaan. Wat was ‘t mooi én emotioneel. Ik heb gezien dat lopers tijdens de race aan andere lopers die ze helemaal niet kenden vroegen hoe het ging. Politie aan de kant van de straat ging helemaal uit hun dak. Ik zag smiles en tranen en had die zelf ook. Hier het verslag van de NYC marathon. En nog meer foto’s.