Over Sina

Ik ben Sina Pellegrom, geboren op 5 augustus 1976 in Palma de Mallorca. Ik ben een breed georiënteerde sportinstructrice, personal trainer, voedingscoach en mental coach. Na jarenlange werkervaring in de administratieve sector heb ik van mijn hobby en passie mijn werk gemaakt: mensen begeleiden met sporten en het creëren/continueren van een gezonde leefstijl.

Mijn kracht zit in de combinatie van opleiding en ervaring. Naast gediplomeerd Personal Trainer ben ik ook een gediplomeerd Master Coach en een gediplomeerd Voedingsdeskundige. Deze combinatie is essentieel voor een goede persoonlijke begeleiding! Ik ben een gevoelsmens en buitengewoon gedisciplineerd en gedreven in alles wat ik doe. Zo help ik klanten het beste uit zichzelf te halen.

Toen Renata me vroeg om in november 2017 samen met haar de New York City Marathon te lopen moest ik er wel even over nadenken. “New York, here I come” vroeg ik me af? Ik zet er straks tijdelijk mijn krachttraining voor stil om me volledig te focussen op het lopen. Samen met een klant dit fantastische resultaat neerzetten is een uitdaging waar ik me graag sterk voor maak.

In mijn vrije tijd sport ik zelf ook veel, studeer ik graag en besteed ik aandacht aan mijn echtgenoot en twee schatten van chihuahua’s Dipsi en Poco.