Over Renata

Ik ben Renata Chiaradia, geboren in 1962. Mijn persoonlijke drijfveren zijn passie, personality en performance. Begin 2016 ben ik gestart met sporten onder begeleiding van mijn personal trainer. Na een paar sessies op de loopband begon ik te dromen. De New York City Marathon van 2017 lopen, waarom niet? Grenzen zijn er tenslotte om verlegd te worden.

Sinds 1985 ben ik werkzaam in het vak van communicatie en reclame. Ik begon mijn carrière in New York City, waar ik meer dan drie jaar heb gewerkt bij Grey Advertising. Extra bijzonder dus om de straten van The Big Apple straks op een heel andere manier te doorkruisen.

Communicatie zit in mijn genen. In 1999 nam ik van mijn vader het toenmalige Chiaradia Design & Advertising over. Dit bureau heb ik uitgebouwd tot een reclame-communicatiebureau en sinds 2013 zijn we gevestigd in Klimmen. De naam van het bureau is gewijzigd in C-community. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst en de nieuwe generatie. We staan bekend om onze zeer gestructureerde werkwijze en grote mate van creativiteit. Een ijzersterke combinatie.

Ik woon in Nuth, samen met mijn katten MammaLou en KlukKluk. De tijd die naast mijn eigen bedrijf, het sporten en hardlopen nog overblijft, vul ik graag met tuinieren en lezen.