Zo leuk, praten met voeten!

De marathon van New York lopen in 2017 met Sina, mijn personal trainer. Het is makkelijker om in mijn comfortzone te blijven, maar sinds ik in februari van dit jaar ben begonnen met sporten, merk ik dat lichamelijk afzien mij voldoening geeft.

Afzien en doorzetten op momenten dat mijn lichaam, benen en voeten nee zeggen. En dan het succes vieren dat ik mijn lichamelijke grens voorbij ben gegaan…

 

Reacties (1):

  1. Guy van Grinsven

    11 september 2016 at 10:22

    Erg mooi verwoordt Renata..
    Op een dag als vandaag 9/11 kreeg ik mijn inzicht in mijn eigen leven..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Phidippides

Phidippides was een Griekse koerier naar wiens lange afstandsloop na de Slag bij Marathon het sportevenement de marathon is genoemd. Phidippides is ook de titel van de door Guy van Grinsven gemaakte documentaire die in 26 minuten op zeer bijzondere wijze de weg in beeld brengt die ik met hulp en steun van Sina heb kunnen afleggen om mijn doel – de finish in de NYC marathon – te bereiken.

NY marathon is emotie

5 uur, 13 minuten en 50 seconden hebben we er over gedaan. Wat was ‘t mooi én emotioneel. Ik heb gezien dat lopers tijdens de race aan andere lopers die ze helemaal niet kenden vroegen hoe het ging. Politie aan de kant van de straat ging helemaal uit hun dak. Ik zag smiles en tranen en had die zelf ook. Hier het verslag van de NYC marathon. En nog meer foto’s.