Eruit halen wat er in zit! Dat is ons motto en dat betekent dat we de harde kantjes van de training afwisselen met momenten van plezier. Het was Sina die het idee lanceerde voor een eigen T-shirt-lijn. En dat was niet tegen dovemansoren gezegd! Een idee blijft een idee, totdat je het tot uitvoer brengt. En dat gebeurde dus ook!

Hip met kekke print

Voor ieder van ons bestelden we drie shirts. Modieus zwart zou het worden. En dan de print! Een guitige bedrukking is wat de marathonervaring net even dat duwtje in de rug zou geven. En het werkt. Tijdens het rennen merken voorbijgangers ons op en moedigen ons aan. Zoals ook laatst tijdens de halve van Roosendaal.

Sina’s shirts opdruk:

Running is cheaper than therapy
Cheer louder, I’m exhausted
No excuses, run!

Renata’s shirts opdruk:

55 and crazy!
If found, drag to finish
Mama help!!!

De introductie vond plaats tijdens de Venloop in het voorjaar van 2017. De officiële fotograaf nodigde ons uit op de catwalk en maakte deze sympathieke foto!

Een beetje sporter heeft zijn eigen kledinglijn!

… en wij dus ook! Tijdens de NY marathon gaat onze kleding het verschil niet maken. Een T-shirt heeft nog nooit de atleet gemaakt. Om de hele weg – 42 km en 195 meter – af te leggen moeten we veel trainen. En dat doen we samen ook. Elke week meerdere rondjes en vanaf nu in full marathonschema. Dat betekent snelle, korte duurlopen afwisselen met lange duurlopen tegen langzamer tempo. En die shirts… zorgen dat de argeloze voorbijganger wat te lachen heeft als we onderweg zijn. En dat geeft ons de energie om door te gaan als het eens een keer niet zo soepel gaat en het piept en kraakt…

Heb jij nog een idee voor ons?

Tijdens de marathon  op 5 november in New York willen we iets anders dragen. Dan laten we de training en dus ook onze training shirts achter ons en willen we aangemoedigd worden door al die mensen langs de kant. Dus heb je nog een idee, een slogan of een tekst? Of een te gek sportshirt of kleur waarmee we extra opvallen? Laat het ons weten!

Reacties (3):

 1. Guy van Grinsven

  10 juli 2017 at 11:26

  Tekst:
  Please yell “Hup Renataaaa”

  En

  Please yell “Hup Sinaaaaaaa!”

  Beantwoorden
 2. Hans

  10 juli 2017 at 12:22

  “GO FOR THE MEDALS!!”

  Beantwoorden
 3. Anil

  13 juli 2017 at 23:35

  Renata Chiaradia ran in the NY City Marathon 2017
  en
  Sina Pellegrom ran in the NY City Marathon 2017

  Of
  Run Renata Run! en Run Sina Run! 😛

  Of

  IF YOU CAN READ THIS I’M NOT LAST (wel in een steeds kleiner letter type :P)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Phidippides marathon movie

 Phidippides was een Griekse koerier naar wiens langeafstandsloop na de Slag bij Marathon het sportevenement de marathon is genoemd. Phidippides is ook de titel van de door Guy van Grinsven gemaakte documentaire die in 26 minuten op zeer bijzondere wijze de weg in beeld brengt die ik met hulp en steun van Sina heb kunnen afleggen om mijn doel – de finish in de NYC marathon – te bereiken.

NY marathon is emotie

5 uur, 13 minuten en 50 seconden hebben we er over gedaan. Wat was ‘t emotioneel. Ik heb gezien dat lopers tijdens de race aan andere lopers die ze helemaal niet kenden vroegen hoe het ging. Politie-agenten aan de kant van de straat gingen enthousiast uit hun dak. Ik zag smiles en tranen en had die zelf ook. Hier het verslag van de NYC marathon. Meer dan 55.000 lopers en meer dan 2,5 miljoen mensen aan de kant. Daaronder mijn broer en mijn schoonzus!