Sina is blij!

De operatie waarbij de pin is verwijderd die nodig was om mijn heupbot na de breuk van vorige zomer te laten helen, is goed gegaan! Orthopedisch chirurg dokter Curfs in het Zuyderland ziekenhuis Heerlen heeft alle platen en schroeven eruit kunnen halen zonder het bot opnieuw extra te beschadigen. Ik heb de afgelopen twee weken rustiger aan moeten doen. Iets waar ik me volgens anderen niet echt aan heb gehouden, maar voor mijn doen heb ik écht rustig aan gedaan! Ik voel nu al, terwijl de operatiewond nog niet helemaal genezen is, een duidelijke verbetering en ik ben hier heel erg blij mee!

Blij als in opgelucht

Ik kan gewoon weer opstaan vanuit een stoel en gewoon uit de auto stappen en meteen lopen. Ik kan bewegen zonder dat mijn spier en peesblad over de plaat heen schuift. Ik kan weer lang in een en dezelfde houding zitten en liggen… Zó blij.

Blij als in dartel

Ik kan nu weer rustig de beschadigde spieren opbouwen en mijn eigen trainingen aanpassen, zodat ik mijn uithoudingsvermogen weer op peil breng. Heerlijk dat ik weer echt kan ‘bouwen’ aan mijn conditie… Zó blij.

Blij als in optimistisch

Mijn bot is nog niet geheeld en pas voor 50% geconsolideerd. Ja, het is beangstigend dat het toch ook snel weer zou kunnen breken.Ik kan en mag alles doen en ben van nature behoedzaam. Daarom ben ik ook optimistisch. En ik ben ook hoopvol dat het rennen nu ook een stuk prettiger zal gaan. Ik heb al geoefend. Eerst op de loopband 1,5 km en een dag later met Renata samen iets meer dan 5 km…

Heb ik al gezegd hoe blij ik ben?!

Reacties (4):

 1. Guy

  25 juni 2017 at 08:12

  Kijk, daar word ik nu blij van! Gewoon een bericht van je gevoel!
  We maken er een blije dag van Renata en ik in Roosendaal zodat je straks nog blijer zal zijn!

  Beantwoorden
 2. Hans

  25 juni 2017 at 08:28

  Tja…met jou zijn we blij dat het zo goed gegaan is. Om het in je eigen ultieme aai-over-de-bol compliment te zeggen: “Netjes!”

  Beantwoorden
 3. René America

  25 juni 2017 at 10:17

  Super Sina, wat ben ik blij voor je en wat ben ik trots op je ! X

  Beantwoorden
 4. Angelien

  25 juni 2017 at 10:36

  GELUKKIG !!!!!!!
  Wij zijn héél blij vóór én mét jou !!!! ❤️

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Phidippides

Phidippides was een Griekse koerier naar wiens lange afstandsloop na de Slag bij Marathon het sportevenement de marathon is genoemd. Phidippides is ook de titel van de door Guy van Grinsven gemaakte documentaire die in 26 minuten op zeer bijzondere wijze de weg in beeld brengt die ik met hulp en steun van Sina heb kunnen afleggen om mijn doel – de finish in de NYC marathon – te bereiken.

NY marathon is emotie

5 uur, 13 minuten en 50 seconden hebben we er over gedaan. Wat was ‘t mooi én emotioneel. Ik heb gezien dat lopers tijdens de race aan andere lopers die ze helemaal niet kenden vroegen hoe het ging. Politie aan de kant van de straat ging helemaal uit hun dak. Ik zag smiles en tranen en had die zelf ook. Hier het verslag van de NYC marathon. En nog meer foto’s.